DomovArhivMed najboljšimi tudi koprski branilec Datković

Med najboljšimi tudi koprski branilec Datković

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Potem, ko je koprski prvoligaš v pomladni del vstopil z dodobra okrepljeno enajsterico, ki je v zadnjih dveh tekmah, z zmago proti Krki in remijem z Gorico, zbrala 4 dodatne točke, je danes nogometni portal Prva liga objavil še najboljšo enajsterico zadnjega kroga lige, v kateri mesto obrambnega igralca zaseda tudi koprski branilec Toni Datković. Šele 22-letni nogometni up, doma iz hrvaškega otoka Pag, je v koprski klub prišel iz Zavrča, za katerega je zbral kar 52 nastopov, zaupanje trenerske ekipe pa več kot očitno uživa tudi v FC Luka Koper, za katerega je doslej odigral prav vse tekme.

26_enajsterica

»Koper me je navdušil, saj tu diši po morju in po moji Novalji«, je ob svojem prihodu v največje slovensko obmorsko mesto povedal Datković, ki ga je najbolj navdušila dovršena infrastruktura in način dela, zaradi česar je, kot je povedal, »pripravljen pustiti srce na terenu za Koper«.

Poleg Datkovića, ki so mu obiskovalci spletnega nogometnega portala namenili visoko oceno, kar 7,7, so v častni enajsterici še Gregor Brajde, Matic Črnic, Julius Wobay, Rok Kronaveter, Lovro Cvek, Nik Kapun, Jure Balkovec, Miha Gregorič, Sebastjan Antič in Nejc Vidmar.