DomovArhivModna revija koprskih trgovcev uspela

Modna revija koprskih trgovcev uspela

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Zavod »Koper otok«, ki združuje več kot 55 trgovcev, gostincev in ostalih ponudnikov starega mestnega jedra Kopra, je v petek zvečer (17. junija) že osmič na Titovem trgu v Kopru pripravil  tradicionalno Modno revijo. Poleg domačih trgovcev in lokalnih manekenov, so tokrat val navdušenja požele poročne obleke Vjenčanice Biba iz Pule, je pa trgovcem prizanesel, sicer za petek napovedan dež.

S tradicionalno prireditvijo so mestni trgovci svojo bogato ponudbo oblačil, obutve, nakita in modnih dodatkov približali obiskovalcem revije, ki so se strinjali, da koprsko staro mestno jedro in njegovi trgovci ne ponujajo le raznolikih, ampak tudi izjemno kakovostne izdelke.

DLJ_9971

Na modni reviji so se predstavili trgovina I & M, Butik Extremee, Butik Tigga, Manufaktura, trgovina Lanč, Etnika Slog in Vjenčanice Biba. Za frizure so poskrbeli frizerski salon Žana, Brivnice & česalnice Koper, Studio Obala in Frizerski salon Šarm, za make up pa Lepotni studio E-mart in Kozmetični salon Acqua z ličili Oriflame.

Prireditev so omogočila tudi podjetja Marjetica Koper, Oriflame, Cvetličarna Gea in Butik tiskovin, finančno pa jo je  podprla tudi Mestna občina Koper.