DomovArhivPestro v okviru Kopra na dlani

Pestro v okviru Kopra na dlani

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Koper na dlani bo letos postregel s kar tremi prireditvami – že tradicionalno in izredno dobro obiskano predstavitvijo krajevnih skupnosti in turističnih društev Mestne občine Koper, Pristaniškim dnevom na Ukmarjevem trgu in večernim koncertom vokalne skupine Perpetuum Jazzile na osrednjem mestnem trgu. Vse tri dogodke bo Koper gostil v soboto, 30. maja, ko bosta k nam pripluli tudi dve potniški ladji, Celebrity Constellation in Thomson Celebration s skupno 3400 potniki. Poleg Kopra na dlani bo pestro dogajanje zaznamovalo tudi trg pri Kapitaniji, na katerem se bo zgodil že 23. turnir pandola za pokal sv. Nazarija.

Če želite biti del pestrega in razgibanega dogajanja, ki ga sleherno leto obišče več tisoč glava množica obiskovalcev in turistov, se lahko do ponedeljka, 18. maja, prijavite in tako s svojo stojnico sodelujete na prireditvi Koper na dlani.  Pravilno izpolnjeno prijavnico, ki naj vsebuje tudi podrobnosti kulturne točke (ime nastopajočega, naslov predstavitve, čas trajanja), v kolikor se zanjo odločite, pošljite po elektronski pošti na naslov jana.otocan@koper.si, po faksu na številko 05/ 6271-602 ali pa jo izpolnite kar prek spleta, na strani www.zakladi-istre.si .

V primeru slabega vremena, se predstavitev krajevnih skupnosti in turističnih društev Mestne občine Koper preselila pod varno zavetje Taverne in šotora na Carpaccievem trgu, kar pomeni, da bo, zaradi prostorske stiske, na voljo manj stojnic za posamezno krajevno skupnost, bodo pa sodelujoči o tem pravočasno obveščeni.