DomovArhivPraznične stojnice vabijo

Praznične stojnice vabijo

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Organizatorji prireditve »S Koprom v NOVO LETO« vabijo k sodelovanju vse, ki si želijo imeti stojnico na Prazničnem sejmu. Rok za oddajo prijave je do 10. decembra, do 12. ure.

Andrej Rihter s. p. bo v sodelovanju z Mestno občino Koper letos poskrbel za čarobno, praznično in novoletno vzdušje. Prizorišče Prazničnega sejma bosta Carpacciov trg in Taverna Koper.

Organizatorji si želijo spodbujati lokalne podjetniške prakse, ki s svojo raznoliko ponudbo ustvarjajo pomemben del koprske občine. Praznični sejem je odlična priložnost, da se domače obrti predstavijo ljudem, ki si želijo edinstveno praznično in novoletno darilo. Poleg lokalnih ponudnikov, ki bodo razstavljali na stojnicah, so organizatorji poskrbeli tudi za pester spremljevalni program.

Vso prijavno dokumentacijo je potrebno oddati do 10. decembra na naslov Andrej Rihter s. p., Kampel 4/D, 6000 Koper ali skenirano na elektronski naslov riiky24@gmail.com. Razpis in prijavni obrazec sta objavljena tukaj.

Za vse dodatne informacije je na voljo preko elektronskega naslova riiky24@gmail.com ali na telefonski številki 041 913 142.