DomovArhivProdajne hiške in javne površine iščejo nove najemnike

Prodajne hiške in javne površine iščejo nove najemnike

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Namera je namenjena oddaji prodajnih hišk na Semedelski cesti, Ukmarjevem trgu in Potniškem terminalu ter javnih površin na Semedelski cesti, Potniškem terminalu in na drugih predlaganih lokacijah v Kopru.

18_hiske

Podobno kot doslej, bodo najemniki površin in hišk na Semedelski cesti med drugim lahko ponujali tipične spominke, pristne istrske izdelke in pridelke ter specifično gostinsko ponudbo, za razliko od ponudnikov na Ukmarjevem trgu in Potniškem terminalu, ki specializirane gostinske ponudbe ne bodo mogli ponujati. Na Potniškem terminalu bodo hiške lahko najele tudi turistične agencije in razni ponudniki izletov. Prav tako bodo lahko javne površine najeli ponudniki avtomatov, in sicer na Potniškem terminalu avtomatov z gostinsko oziroma drugo ponudbo, na drugih javnih površinah pa avtomate, ki so vezani na ponudbo turističnih vsebin, kot so spominki, kovanci ipd.

Prijavitelji lahko predlagajo tudi druge javne površine, na katerih bi ponujali uporabo skuterjev, skirojev, električnih vozil in prodajne avtomate s ponudbo turističnih vsebin.

Sicer pa so pravila in merila razpisa ter natančnejša opredelitev predmeta ponudbe objavljeni v samem razpisu, ki je dostopen na uradni spletni strani Mestne občine Koper, www.koper.si.

Na namero se lahko prijavijo vse pravne in fizične osebe, ki so v Sloveniji registrirane za opravljanje dejavnosti, ki so predmet namer in katerih ponudba ustreza vsebini namer, objave namer in prijavna obrazca pa sta dosegljiva na spletni strani Mestne občine Koper, www.koper.si.

Vsi zainteresirani morajo prijave oddati v zaprti ovojnici do vključno 15. februarja 2016, za vse dodatne informacije pa se  lahko obrnejo na Turistično organizacijo Koper, in sicer na telefonsko številko 05/6646-242.