DomovArhivProjekt Doživi Hrastovlje – skupna vstopnica presegel vsa pričakovanja

Projekt Doživi Hrastovlje – skupna vstopnica presegel vsa pričakovanja

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi ta vikend so obiskovalce popeljali na vodene oglede vasi, galerije Jožeta Pohlena, galerije Viktorja Snoja in cerkve sv. Trojice.

Po koncu ogleda so sledile degustacije istrskih produktov pri vaških ponudnikih, ves dan pa so v vasi obiskovalcem v degustacijo in nakup svoje izdelke ponujali domačini na istrski tržnici. Dan se je končal v znamenju dobre glasbe, v Gostilni Švab je za zabavo poskrbela skupina Xaxid. Tudi v  nedeljo so organizirali vodene oglede vasi z degustacijami.

DSC_0191

Vodenih ogledov vasi so  se lahko udeležili vsi obiskovalci z nakupom skupne vstopnice Doživi Hrastovlje, ki pa je samo ta vikend prinašala tudi posebno presenečenje – vstopnico za obisk zvonika v Kopru.

Število prodanih vstopnic potrjuje, da je projekt Doživi Hrastovlje – skupna vstopnica presegel pričakovanja, saj so v času projekta prodali več kot tisoč vstopnic.

Več kot 850 kart je bilo prodanih samo v kategoriji dijaki/študenti/upokojenci/skupine. Od skupin so v Hrastovljah gostili tudi člane skupine Perpetuum Jazzile, Rotari kluba Koper, Društva za zdravje srca, Gozdarskega inštituta Slovenije, Gasilske zveze Škofja Loka in Ministrstva za zunanje zadeve ter mnogih drugih.
dikcija HRASTOVLJE CRNA-01