DomovArhivPrvonovembrska tržnica: vse za urejanje grobov pred pokopališčem Škocjan

Prvonovembrska tržnica: vse za urejanje grobov pred pokopališčem Škocjan

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Ob povečanem obisku pokopališč so v Vrtnariji Škocjan in cvetličarnah Cvetje pred osrednjim koprskim pokopališčem pripravili prvonovembrsko tržnico, ki bo odprta vsak dan do nedelje, 1. novembra 2015, in sicer med 8. in 17. uro.
VrtnarijaNaPokopališču_24102015_fotoVojkoRotar-6817Obdobje do dneva spomina na mrtve je tradicionalno posvečeno obisku in urejanju grobov naših najdražjih, prižigu svečk, posaditvi, ali postavitvi cvetja ter cvetnih aranžmajev. Z urejanjem grobov izražamo spoštovanje do preminulih, zato je zelo pomembno, da smo pri teh opravilih dosledni.

Na prvonovembrski tržnici boste lahko izbirali med široko ponudbo cvetja, nagrobnih aranžmajev, sveč, zemlje, peska ter nagrobnih kamenčkov in drugih izdelkov za urejanje grobov. Prodajalci vam bodo na voljo tudi s strokovnimi nasveti glede najprimernejše zasaditve in pravilnega urejanja grobov.
VrtnarijaNaPokopališču_24102015_fotoVojkoRotar-6821Vse sveče in krizanteme iz ponudbe prvonovembrske tržnice so iz lastne proizvodnje kljub visoki kakovosti cenovno ugodne. Bujne krizanteme v različnih barvah, vzgojene v Vrtnariji Škocjan, lahko dobite za samo 4,90 evra; sveče iz lastne svečarne, ki gorijo dlje od večine primerljivih sveč pa že od 1,30 evra dalje.
VrtnarijaNaPokopališču_24102015_fotoVojkoRotar-6804Vabljeni na prvonovembrsko tržnico pred koprskim pokopališčem Škocjan!