DomovArhivRumeni konec tedna v Kopru

Rumeni konec tedna v Kopru

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Rumena noč je kljub temu, da je nekaj zadnjih let v Kopru ni bilo, tradicionalna prireditev, ki bo tudi tokrat, po programu sodeč zadostila najrazličnejšim glasbenim okusom. Dogajanje bo na kar petih različnih prizoriščih, Ukmarjevem trgu, kjer bodo vse tri dni koncerti in glasba do jutranjih ur, ploščadi pri Upravi za pomorstvo, na Pristaniški ulici (trg pri Oro Caffe), v Taverni in v Baru Circolo, kjer bodo večeri sicer nekoliko bolj umirjeni, a prav tako glasbeno obarvani.

Že jutri, 25. julija, bodo na Ukmarjevem trgu nastopili Kingstoni, Parni valjak Tribute in Captain’s, na Pristaniški bodo za zabavo skrbeli Gang, Yan Bary in Mojo hišni band, na ploščadi pri Pomorski policiji pa Ne me jugat. V Circolu bodo igrali Rock the Pop (Marino Legovič in Tulio Furlanič), medtem ko bo Taverna v znamenju elektronske glasbe in Secret Disca.

Podobno bo tudi v soboto; na Ukmarjevem trgu bodo nastopili Tinkara Kovač & band, Platana in Marineros, na ploščadi pri Pomorski policiji Roxie band in Robert Vatovec Big Band, na Pristaniški Sixtynine, SemiPro Bank, Nirvana Tribute, v Taverni Young vibes, Pena party in Trubači, v Circolu pa Rudi Bučar in Istrabend. Sobotni večer bo še toliko lepši, saj bo med 23. in 24. uro nebo razsvetlil tudi ognjemet.

Nedelja bo nekoliko mirnejša, Ukmarjev trg bo v znamenju Wernerja in Orange juice banda, gost večera pa bo Tomaž Klepač, medtem ko bo na ploščadi pri Pomorski policiji nastopil Trio Teci TECI.

rumena noč

Zapora Pristaniške ulice

Zaradi prireditve bo prišlo tudi do začasne spremembe prometnega režima, in sicer v petek in soboto, 25. in 26. julija, od 18. do 3. ure zjutraj, ter v nedeljo, 27. julija, od 18. do 24. ure, bo za promet povsem zaprta Pristaniška ulica (od krožišča s Piransko cesta do Kopališkega nabrežja). V tem času bo urejen izmenični enosmerni promet na Kopališkem nabrežju in na delu Pristaniške ulice (od krožišča s Piransko cesto do Tomažičevega trga, pri Mladinski knjigi), prav tako pa bo za potrebe stanovalcev urejen obvoz po Petronijevi in Dellavallejevi ulici pri Zdravstvenem domu Koper. Ves čas prireditve bo za promet povsem zaprt tudi Ukmarjev trg.
Vse stanovalce in obiskovalce prosimo za strpnost in razumevanje.