DomovArhivSe Olimpiji pred nedeljsko tekmo tresejo hlače?

Se Olimpiji pred nedeljsko tekmo tresejo hlače?

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino
Do tekme z Olimpijo nas loči še:

Tako rekoč vse oči so uprte v začetek spomladanskega dela sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije, v katerem se ljubiteljem nogometa obeta izredno zanimivo dogajanje. V boj za lovoriko so se namreč, poleg Maribora in Olimpije, resno podali tudi Koprčani, ki sicer letošnjega prvenstva niso začeli ravno najbolj obetavno. Povsem drugače naj bi bilo v drugem delu sezone, saj bodo na zelenico poslali povsem na novo sestavljeno ekipo, ki poleg obetavnih, mladih in kondicijsko odlično pripravljenih nogometašev, premore tudi kar nekaj zvenečih imen iz sveta nogometa. Da znajo Kanarčki do konca prvenstva še dodobra premešati karte, lahko sklepamo tudi po pisanju domačih in tujih športnih medijev, kjer še posebej zadnje tedne rumeno-modri dvigajo veliko prahu, medtem ko, zanimivo, njihovo napovedano vrnitev na sam vrh lestvice z veliko mero zadržanosti spremljajo iz nasprotnih taborov. Ali se nemara bojijo, da bi Koprčanom uspel veliki met?

Da jih nikakor ne gre podcenjevati pred nedeljsko tekmo, ko se bosta na Stožicah pomerila Olimpija in FC Koper, tako priznava tudi trener Olimpije Marko Nikolić:

»Čaka nas dober nasprotnik, ki premore kar nekaj kvalitetnih in izkušenih nogometašev. Igrajo disciplinirano in odgovorno, kot takšni bodo precejšen zalogaj. Koper si zasluži naše spoštovanje, zagotovo je pred nami zahtevna tekma«.

Wobay, Radovic, Nikolic 22.02.2016 Tiskovna

Sicer pa so tudi v Kopru v teh dneh vse misli usmerjene na nedeljski obračun. Trener Koprčanov Slavko Matić, ki je prepričan, da je njegovo moštvo fizično izredno dobro pripravljeno na začetek sezone, je včeraj za portal ekoper.si dejal, da ima nedeljsko enajsterico že nekako izoblikovano v mislih, bo pa dokončna nedeljska ekipa seveda pogojena tudi z zdravljenjem poškodb nekaterih igralcev. Več v video izjavi.