DomovArhivSodoben mestni bencinski servis tudi uradno odprt

Sodoben mestni bencinski servis tudi uradno odprt

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprski bencinski servis je tako že 319. Petrolov bencinski servis v Sloveniji in 468. v Petrolovi razvejani mreži, ki sega tudi izven meja naše države. Kot je ob današnjem odprtju povedal prvi mož družbe Petrol mag. Tomaž Berločnik, »Bencinski servis Koper sodi med najbolje opremljene in najmodernejše Petrolove bencinske servise, ki nam jih zavidajo tudi največje multinacionalke«. Po njegovih besedah nameravajo v Kopru, in sicer v obrtni coni Sermin, še v tem letu odpreti še en nov bencinski servis, prav tako pa bodo v kratkem še en bencinski servis na Obali odprli v Izoli.

Sicer pa je imelo današnje odprtje tudi dobrodelno noto. Družba Petrol je namreč v znak »dobrososedskih odnosov« Rdečemu križu Slovenije – Območnemu združenju Koper  podelila ček v vrednosti 2000 evrov, ki jih bodo namenili za nakup avtomatskega defibrilatorja.

Današnjo prireditev je popestril nastop pevke Anike Horvat, ki je zapela ob spremljavi Zdenka Cotiča. Pesem Naši mali sončki pa so ji pomagali zapeti otroci iz pevskega zbora Osnovne šole Koper.
Bencinski servis ob delavnikih obratuje med 5. in 22. uro, ob sobotah med 6. in 22. uro, ob nedeljah pa med 7. in 22. uro. Poleg bencinskega servisa s prodajano HOP HOP, sta tudi avtopralnica in avtomat za notranje čiščenje vozil.