DomovArhiv“Tekma v Mariboru bo razkrila, česa smo sposobni”

“Tekma v Mariboru bo razkrila, česa smo sposobni”

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Pristop fantov je bil takšen, kot mora biti, novi igralci se odlično vključujejo v ekipo. Prav tako mlade moči. Videti je, kot bi bili z nami že zelo dolgo, ne zgolj slab mesec, tudi igra je bila na zavidljivi kakovostni ravni. Delovali smo res dobro,” kar ni mogel prehvaliti na novo sestavljene ekipe koprskega prvoligaša, ki je še minuli teden intenzivno trenirala na zelenicah Mariborskega Pohorja.

Predstava, ki so jo na terenu prikazali nogometaši, je vodstvo kluba prijetno presenetila, kljub temu, da imajo ti v svoje igralske upe vseskozi veliko zaupanja. Kot je poudaril Petković, je pomembno, da sta se na igrišču predstavili dve enajsterici in da nihanj v igri ni bilo zaznati, kar pomeni, da ima Koper “dovolj širok kader”. Kljub temu pa ostaja nekoliko zadržan in dodaja, da je vedno lahko še bolje. “Prostora za napredek je dovolj. Imamo dva tedna časa, da vse skupaj dvignemo na še višjo raven, vsekakor pa je jasno, da bomo prave odgovore dobili v prvenstvu.”

Kozlički bodo prvo tekmo letošnjega prvenstva odigrali 17. julija, v gosteh, na zelenici Ljudskega vrta v Mariboru, kjer bodo, tako Petković, “pokazali česa smo sposobni”. 

petkovic

V krajšem intervjuju, ki ga je objavila sobotna izdaja časnika Ekipa, je Petković povedal še nekaj na račun dobre igre Zlatana Muslimovića.Ne le, da je dosegel dva gola, prav tako je navdušujoče, na kakšen način je obakrat zatresel mrežo,” je dejal Petković in dodal, da je naravnost presenetljivo, da se Muslimović, ki se lahko pohvali z bogato nogometno kariero, v minuli sezoni ni vpisal med strelce koprskega moštva. “Lahko je vzgled. Res močno verjamem, da bo naše močno orožje“. Na tekmi proti Oleksandirii je dres FC Luka Koper prvič oblekel tudi nova okrepitev bosanski reprezentant Senijad Ibričić, ki sicer ni zadel, je pa že nakazal, da bo lahko koprski prvoligaš v novi sezoni računal na njegovo pomoč.

Nogometaši FC Luka Koper, ki so se s priprav na Mariborskem Pohorju vrnili pred dnevi, bodo z jutrišnjim dnem nadaljevali z intenzivnimi pripravami na novo sezono. Ekipa bo trenirala na domači Bonifiki, do začetka prvenstva pa jih čaka še ena prijateljska preizkušnja.

muslimovic