DomovArhivV mesto z avtobusom

V mesto z avtobusom

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Poleg mesečne vozovnice za koprski mestni potniški promet, ki velja 10 evrov, se je od danes (1. septembra) mogoče s koprskimi avtobusi peljati tudi z letno vozovnico . Ta stane 100 evrov, poleg voženj z avtobusi mestnega prometa pa prinaša še darilni paket Koper card – kartico doživetij s kuponi.
Posamezna vožnja z mestnim avtobusom z vozovnico kupljeno v predprodaji še naprej velja 80 centov, medtem ko so od danes naprej dražje vozovnice kupljene pri vozniku. Za njih je potrebno namesto dosedanjega evra odšteti 1,5 evra. S podražitvijo vozovnic kupljenih neposredno pri voznikih želijo tako v avtobusnem podjetju Arriva Dolenjska in Primorska kot v Mestni občini Koper spodbuditi nakup vozovnic v predprodaji, s tem zagotoviti čim bolj tekoč mestni promet, se izogniti morebitni gneči pri odhodih ter posledično morebitnim zamudam avtobusa.
Kot je že znano, pa so v podjetju Arriva Dolenjska in Primorska uvedli tudi letne abonmaje, ki poleg voženj z mestnimi avtobusi prinašajo še vse ugodnosti in doživetja, ki jih ponuja kartica doživetij Koper Card. Več o tem: https://ekopercapodistria.si/koper-card-kot-darilo-letnim-abonentom-arrive/