DomovArhiv“V nedeljo hočemo zmagati!”

“V nedeljo hočemo zmagati!”

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Prav tako ne more pozabiti na izjemno igro, ki jo je pokazal mladi koprski branilec Jan Andrejašič, ki je vseh 90. minut na igrišču z borbenostjo in zagnanostjo, končno pa tudi z evro golom ne samo opozoril nase, ampak dosegel tudi to, da sta ga tako časnik Ekipa kot tudi portal Prvaliga izbrala za najboljšega igralca tekme.

»Šele dvajsetletni nogometaš je najprej stekel mimo Damjana Boharja in Željka Filipovića, nato pa z desnico silovito in hkrati mojstrsko udaril po žogi in slednjo ob desni vratnici poslal za hrbet Jasmina Handanovića,« so vrhunsko preigravanje Jana Andrejašiča in njegov zadetek za vodstvo Koprčanov opisali v Ekipi, časniku, ki prav danes objavlja tudi intervju z mladim koprskim upom. Ta je na dosežkom svojega moštva v Mariboru seveda upravičeno ponosen, sploh zato, ker je večina, kot pravi podcenjevala njihove zmožnosti.

2016-04-28 10.17.54

»Nihče ni verjel v nas, večina se je spraševala le, s kolikšno razliko bomo izgubili. Toda to nas ni spravilo iz tira, dejansko nas je še bolj podžgalo,« je prepričan Andrejašič, ki že nestrpno pričakuje tekmo proti Olimpiji. Obračun s trenutno prvouvrščeno ekipo na lestvici bo, po njegovem mnenju, še toliko bolj zanimiv, saj bo na klopi zmajev debitiral nekdanji trener Kopra Rodolfo Vanoli.

Na tekmi bodo dali vse od sebe, poskušali bodo ponoviti predstavo iz Ljudskega vrta. »Meni je vseeno, kdo bo prvak, mi pa kakopak ni za usodo mojega kluba. Zato je naš cilj za tekmo z Olimpijo kristalno jasen: hočemo zmagati! In lahko nam uspe, a le če bomo vnovič igrali kot ekipa, če bomo delali eden za drugega in če bomo pustili srce na igrišču.«

Celoten intervju z Janom Andrejašičem si preberite tukaj:

andro