DomovArhivVabljeni na že 6. Ex-tempore Sladke Istre

Vabljeni na že 6. Ex-tempore Sladke Istre

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Javni natečaj za 6. Ex tempore in odprti atelje Sladke Istre 2014 je Mestna občina Koper skupaj z Javnim skladom RS za kulturne dejavnosti (JSKD) Koper že objavila na spletni strani www.sladka-istra.si, nanj pa se lahko prijavijo prav vsi tisti, ki si želijo ustvarjati na prostem na temo Sladke Istre in se družiti med sebi enakimi. Sodelovanje je seveda brezplačno, vsak ustvarjalec pa mora sam poskrbeti za likovni material in opremo razstavnega prostora. Ta bo odprt od 8. ure zjutraj pa vse do 18. ure, ko bodo slikarji svoja umetniška dela, vsak samo po enega, oddali komisiji. Vsi udeleženci že šestega ex-tempore bodo ob prijavi dobili vodo, bon za kosilo in sladko presenečenje.

Najboljši bodo seveda deležni tudi privlačnih nagrad, prva nagrada je razstava v Pretorski palači v Kopru, brezplačna udeležba na likovnem tečaju JSKD in presenečenje, druga nagrada pa sodelovanje na potujoči razstavi Sladka Istra 2014 ter simbolično darilo.

Vsi zainteresirani se lahko na natečaj prijavijo do 10. septembra, in sicer tako, da izpolnjeno prijavnico pošljejo na naslov OI JSKD Koper, Vergerijev trg 3, 6000 Koper oziroma prek elektronske pošte na naslov oi.koper@jskd.si.

Za več informacij o natečaju obiščite spletno stran www.sladka-istra.si.