DomovArhivVIDEO: “FC Koper potrebuje le eno uspešno tekmo, potem bomo pokazali pravi obraz”

VIDEO: “FC Koper potrebuje le eno uspešno tekmo, potem bomo pokazali pravi obraz”

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

DSC_4333

Verjame namreč, da domače moštvo potrebuje le eno uspešno tekmo, ki jim bo dala zagona, »potem bomo pokazali pravi obraz«. Da ekipa, ki se je zbrala v zadnjem mesecu dni, potrebuje nekaj več uigravanja, je že pred začetkom drugega dela prvenstva naznanil tudi trener rumeno-modrih Slavko Matić.

DSC02249

»Na tekmah še vedno ponavljamo taktične napake, ki smo jih na treningih obvladali,« je bil jasen Matić, ob tem pa dodal, da je treba izkoristiti stoodstotne priložnosti za zadetek.

Ker jim to na tekmi proti Rudarju žal ni uspelo, so prejeli gol nasprotnikov, ki so si, po mnenju koprskega stratega, zmago na koncu tudi zaslužili.


Ne glede na končni rezultat, je bilo domače moštvo na trenutke resnično dobro uigrano, sploh v drugem delu prvega polčasa, ko so na zelenici prikazali kar nekaj resnih priložnosti. Žogo so imeli v večji posesti tudi v drugem polčasu, ko so narekovali ritem igre in s tremi zaporednimi poskusi, najprej Joela Valencie v desno vratnico, nato Marina Jurine v levo ter nazadnje s strelom Zlatana Muslimovića prek vrat, na noge dvignili celotno Bonifiko.Prav Valencia je bil, skupaj z Leom Štulacem, Janom Andrejašičem in Tonijem Datkovičem, statistično gledano med boljšimi igralci zadnje tekme, medtem ko se je na strani nasprotnika najbolje izkazal strelec edinega zadetka Klemen Bolha.

Več o sobotni tekmi v video prispevku: