DomovArhivVIDEO: Koprčani s tremi točkami, Zavrč brez trenerja

VIDEO: Koprčani s tremi točkami, Zavrč brez trenerja

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprčani so se z včerajšnjo zmago in novimi tremi točkami zavihteli na odlično šesto mesto. Še do nedavnega za marsikoga kandidati za izpad iz lige, so se namreč v 27. krogu prvenstva, po zamenjavi celotne igralske zasedbe, nazadnje pa tudi trenerja Slavka Matića, zbrali in prikazali igro, ki obeta vrhunske rezultate. Ne samo, da so na včerajšnji preizkušnji z ekipo Zavrča, imeli vse vajeti v svojih rokah in so z izjemo nekaj trenutkov igro vodili v svoj prid, temveč so polno tribuno na obrobju Haloz povsem navdušili tudi z igro v obrambi ter skorajda evropskimi goli Rubena Belime in Tonija Datkovića.

Prav slednji je bil z dvema vrhunskima zadetkoma z glavo pravi junak včerajšnjega obračuna, ki so ga povsem zasluženo, s končnim rezultatom 1:3 dobili Koprčani.

Bistveno bolj sklonjenih glav so z igrišča korakali nogometaši Zavrča, ki se včeraj nikakor niso mogli uigrati. Pešali so tako v obrambi kot tudi v napadu, nasploh je delovalo, da nekako niso najbolj zbrani. In čeprav so v drugem polčasu, potem ko je moral zaradi rdečega kartona zelenico zapustiti koprski branilec Luka Batur, z akcijo Francesca Tahiraja uspeli zatresti mrežo Koprčanov, je ostala končna ocena prikazane igre povsem nespremenjena.

DSC_6045

Razočaranja niso mogli skriti niti v vodstvu kluba Zavrč, kjer so takoj po tiskovni konferenci odslovili trenerja Ivico Salomuna – novico je medijem sporočil sam, pri tem pa ni razkril, ali je že znano, kdo naj bi ga na trenerskem stolčku nasledil.

A časa za počitek še ni, Koprčane namreč že v sredo, 6. aprila, v gosteh čaka tekma z Domžalami, završko moštvo pa bo dan kasneje igralo proti Mariboru.

Dogajanje na sončnem stadionu v Zavrču je v kamero ujela tudi ekipa spletnega portala eKoper, ki je vse skupaj strnila v krajši video prispevek: