DomovArhivVIDEO: Vrhunci primorskega nogometnega derbija

VIDEO: Vrhunci primorskega nogometnega derbija

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprski nogometaši imajo zaradi reprezentančnega premora nekaj časa na razpolago do naslednje prvenstvene tekme, ki bo v nedeljo, 3. aprila, v Zavrču. V teh dneh pridno trenirajo večinoma dvakrat dnevno. Včeraj so z novim trenerjem Milanom Obradovićem dopoldne opravili trening na domači Bonifiki, popoldne pa še na travnatem igrišču v Dekanih. Tudi naslednje dneve bodo izkoristili za dodatno uigravanje in za še boljšo pripravo na nadaljevanje prvenstva. Kot zanimivost naj povemo, da s Koprčani v teh dneh ne trenira Ruben Belima, saj so ga s strani selektorja Estebana Beckerja vpoklicali v reprezentanco Ekvatorialne Gvineje. Belima se je reprezentanci že pridružil na pripravah za nastop na dveh kvalifikacijskih tekmah Afriškega pokala narodov proti Maliju, in sicer 25. in 28. marca.

Domači kapetan Leo Štulac pa je bil s strani selektorja Primoža Glihe vpoklican v  nogometno reprezentanco U 21 za prihajajočo tekmo z Irsko, ki bo v okviru kvalifikacij za evropsko prvenstvo leta 2017 28. marca na Bonifiki.

Sicer pa je bil prav Štulac eden boljših na zadnji domači nogometni tekmi proti Gorici.  Spomnimo, da sta se na primorskem derbiju minuli petek kluba prvič po desetih tekmah razšla brez zmagovalca, Kopru pa je z borbeno akcijo rezultat uspelo izenačiti tako rekoč tik pred zaključnim sodnikovim žvižgom. Vrhunce tekme med FC Koper in ŠD Gorica si lahko ogledate v spodnjem videu.