DomovArhivVrtnarija Škocjan: vabljeni v vrtni center z najlepšim razgledom!

Vrtnarija Škocjan: vabljeni v vrtni center z najlepšim razgledom!

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Obisk Vrtnarije Škocjan je najlepši ravno v spomladanskem času, ko se lahko sprehodite med skrbno negovanimi parki in uživate v lepotah cvetočih rastlih.

V Vrtnariji Škocjan po ugodnih cenah ponujajo visoko kakovostne okrasne lončnice, enoletnice, balkonsko in rezano cvetne, okrasne, parkovne in sadne sadike ter okusne, dišeče in zdravilne mediteranske začimbe in dišavnice. Poleg tega ponujajo še vse vrste gnojil, zaščitnih in fitofarmacevtskih sredstev, namakalne pripomočke, okrasne posode in glinaste lonce, opore in dekoracije ter artikle za enologijo.

Strokovno usposobljeni vrtnarji in vrtnarke se vam bodo posvetili in svetovali

Vabljeni v Vrtnarijo Škocjan, kjer se vam bodo strokovno usposobljeni vrtnarji in vrtnarke posvetili in si vedno vzeli čas za koristne nasvete o pravilni izbiri dreves, načinu rasti in kvaliteti zemlji, načrtu celotne zasaditve ter pravilni negi in vzgoji rastlin.

Vrtnarija Škocjan se nahaja na naslovu Škocjanska pot 4 (nad koprskim pokopališčem) in je odprta od ponedeljka do petka odprta od 7.30 do 19. ure, ob sobotah pa od 7.30 do 13. ure. V tem času pa so vam na voljo tudi na tel. št. 05 66 33 786.