DomovArhivŽelite sodelovati na Sladki Istri 2016?

Želite sodelovati na Sladki Istri 2016?

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

September je tudi letos rezerviran za največji, predvsem pa najslajši festival na naših tleh, ki prav zaradi različnih sladkih dobrot, čokolade in napitkov vsako leto v Koper privabi več deset tisoč sladokuscev in sladkosnedov. Tako bo tudi 17. in 18. septembra, ko bo Koper gostil že osmo zaporedno Sladko Istro. 

Na njej lahko sodelujejo prav vsi, ki bi želeli svoje sladke pregrehe predstaviti in ponuditi širši javnosti, izpolniti morajo zgolj spletno prijavnico in jo pravočasno oddati organizatorju prireditve. Prvi prijavni rok, ki je za ponudnike tudi najugodnejši se izteče že v soboto, 30. aprila, imajo pa ponudniki možnost prijave še vse do konca meseca julija.

Letos imajo ponudniki tudi možnost, da si že ob prijavi izberejo lokacijo svojega prodajnega mesta in si tako zagotovijo prostor na najslajši prireditvi v Sloveniji.

Ponudniki, ki se bodo predstavili na prireditvi, bodo lahko brezplačno sodelovali tudi na strokovnih natečajih Sladke Istre 2016. Prijavnica in pogoji sodelovanja na natečajih bodo objavljeni naknadno.

Prijavnica in pogoji sodelovanja so na voljo TUKAJ. Za vse dodatne informacije lahko ponudniki pišejo na info@sladka-istra.si ali pokličejo na 031/356-480.