DomovArhivŽupan sprejel predsednike koprskih krajevnih skupnosti

Župan sprejel predsednike koprskih krajevnih skupnosti

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Kot je pojasnil, je proračun za leto 2016 sicer še v pripravi, zeleno luč za sprejem pa bo začetek prihodnjega leta moral prižgati še občinski svet Mestne občine Koper.

Sprejema v prostorih koprske občine so se poleg župana, Borisa Popoviča, udeležili še direktorica občinske uprave Sabina Mozetič, vodja Samostojne investicijske službe Viljan Tončič in predstojnica Urada za finance in računovodstvo Vilma Milunovič.

Predsedniki krajevnih skupnosti so se ob tej priložnosti, kot že tradicionalno, seznanili z načrti za prihajajoče leto in tudi z naložbami, ki naj bi se izvajale v posameznih krajevnih skupnostih, ob čemer so imeli priložnost dati tudi pobude, izraziti želje za prihodnje leto oziroma povedati s čim v minulem letu niso zadovoljni. Bili so si enotni, da so krajevne skupnosti, kljub nekoliko znižanim sredstvom, zadane načrte in projekte realizirale, podobno pa bo tudi v letu 2016, ko bo največ vlaganj v cestno infrastrukturo, parkirišča in prostore namenjene druženju in kulturnem udejstvovanju.