DomovKultura25. Primorski poletni festival zaključuje letošnjo gledališko sezono

25. Primorski poletni festival zaključuje letošnjo gledališko sezono

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

Letošnja gledališka sezona se bo zaključila s 25. Primorskim poletnim festivalom, ki bo potekal med 14. junijem in 8. julijem. Za vas so tako v mesecu juniju, v Gledališču Koper pripravili zanimiv program.

V prvi polovici meseca si lahko ogledate produkcije gledališke šole za otroke. K ogledu predstav vabijo tudi tiste otroke, ki razmišljajo, da bi se v prihodnji sezoni šoli pridružili in se preizkusili na odru.

Druga polovica junija bo posvečena Primorskemu poletnemu festivalu, kjer se bo na različnih lokacijah zvrstilo več kot 20 dogodkov, med katerimi bo vsak našel nekaj zase. Med vrhunci festivala se zagotovo znajdeta festivalska premiera Kraljica mati z Natašo Barbaro Gračner in Alešem Valičem v glavni vlogi ter mjuzikal Vročica sobotne noči, ob katerem se boste zabavali v portoroškem Avditoriju. Vstopnice za dogodke v sklopu festivala so na voljo pri blagajni Gledališča Koper.

Foto: Gledališče Koper

Kot so sporočili iz koprskega gledališča, vsi abonenti, ki tekom sezone niso videli predstave Cucki ali sovražnik ljudstva, lahko v okviru izbirnih predstav v nedeljo, 17. junija, ob 21. uri ogledajo predstavo Trojno življenje Antigone. Karte lahko rezervirate na telefonski številki 05/66 34 380 ali na email naslovu info@gledalisce-koper.si.

S ponedeljkom, 4. junija se začenja predvpis abonmajev za gledališko sezono 2018/2019. Več informacij o samem dogajanju v Gledališču Koper pa najdete TUKAJ!