DomovKulturaCaprisov koncertni spektakel za skok v poletno sezono na Obali

Caprisov koncertni spektakel za skok v poletno sezono na Obali

KulturaProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

V petek, 14. junija 2019, bodo na Titovem trgu v Kopru odmevali glasbeni ritmi. Kazalci že odbijajo zadnje ure do letošnjega Caprisovega koncerta, na katerem bo nastopila zasedba Queen Real Tribute ob spremljavi 55-članskega simfoničnega orkestra.

Titov trg v Kopru bo ta konec tedna gostil veliki koncert Radia Capris. Na voljo so še zadnje vstopnice, zato je skrajni čas, da si jih zagotovite, še preden jih zmanjka.

Koncert obljublja edinstveno priložnost, da podoživite legendarno skupino The Queen. 55 glasbenikov ponuja posebno doživetje, v sklopu katerega bodo odigrali prav vse uspešnice Queenov. Uživali boste ob največjih glasbenih zapuščinah, kot so Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, Don’t Stop Me Now, We Are The Champions, Who Wants to Live Forever in drugih.

Na Radiu Capris so še posebej veseli, da bo največja evropska Queen tribute skupina na svetu v Koper prišla ravno v času, ko spomin na legendarno skupino Queen živi bolj kot kdaj koli. Filmska zgodba o Freddieju Mercuryju in skupini Queen podira vse rekorde – postal je najbolj gledana glasbena biografija vseh časov in eden od najbolj gledanih filmov vseh časov v Sloveniji. Film je na letošnjih oskarjih prejel štiri zlate kipce in je dobitnik zlatega globusa.

Začetek koncerta

Na dan koncerta bosta obiskovalce ob 20.40 pozdravila jutranja voditelja Suzana Srdić in Nejc Špeh. Nastop skupine Queen Real Tribute ob spremljavi 55-članskega simfoničnega orkestra se bo začel ob 21.00. Zaradi predvidene velike gneče Radio Capris poslušalcem priporoča, da se pravočasno odpravijo na prizorišče koncerta.

Imetniki vstopnic za parter 1 bodo na prizorišče lahko vstopili s Čevljarske ulice oz. Trga Brolo, imetniki vstopnic za parter 2 bodo na prizorišče lahko vstopili s Kidričeve ulice. Invalidne osebe imajo prost vstop, zanje bo namenjen prav poseben prostor v bližini odra. Točno usmeritev bo podalo osebje na vhodu.

Gostinska ponudba

Ekipa Radia Capris bo tudi tokrat poskrbela, da bo doživetje največje koncertne zabave na Obali potekalo brez skrbi in nepotrebnega stresa. Na koncertu bo na voljo več mest, kjer si bodo lahko obiskovalci naročili pijačo, poskrbljeno bo tudi za lačne.

Na dan koncerta na voljo brezplačno parkiranje

Na dan koncerta bo po 19. uri mogoče brezplačno parkirati v garaži Planeta Koper, kjer bodo zapornice dvignjene vse do 2. ure zjutraj. Prosto parkiranje bo mogoče tudi na parkirišču Park Centra. Prav tako bodo obiskovalcem po 19. uri brezplačno na voljo parkirišča pri banki, ob stadionu, na Ukmarjevem trgu in parkirišču »za Barko«.

Poskrbljeno bo tudi za varnost

Na prizorišču bo ves čas prisotno večje število varnostnikov. Zaradi zagotavljanja varnosti vseh obiskovalcev Radio Capris vljudno prosi, da obiskovalci upoštevajo navodila organizatorja o pravočasnem prihodu in varnostnih omejitvah.

Na prireditveno območje je prepovedan vnos profesionalne fotografske in video/avdio snemalne opreme, laserskih lučk, obrambnih sprejev, večjih nahrbtnikov (dovoljena velikost je do A4), napisanih transparentov, pločevink in steklenic, plastenk, dežnikov.

V času koncerta bo omogočen prost prehod do lekarne, in sicer s Kidričeve ulice.

Po koncertu se bodo obiskovalci lahko zabavali na uradnem after partyju v Generation baru (Zeleni park).