DomovKulturaFestival JEFF bogati zadnje poletne dni v mestu

Festival JEFF bogati zadnje poletne dni v mestu

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Včeraj je vrt Pokrajinskega muzeja Koper oživel v melodijah jazz, etno in funky glasbe, kjer sta se javnosti predstavila Viva Jazz Forma in kvartet Gorana Bojčevskega. Glasbeni program je spremljala umetniška razstava Likovni Eko, kjer je svoja dela predstavilo deset ustvarjalcev. Bogato prireditveno dogajanje si je v imenu Mestne občine Koper ogledala podžupanja Maja Tašner Vatovec.

Vse do nedelje se bodo na vrtu Pokrajinskega muzeja Koper zvrstili številni glasbeni dogodki. Nocoj se na festival vračajo stari znanci Brencl banda, ki so v muzejskih vrtovih nastopali leta 2011. V petek bo na sporedu ustvarjalna delavnica Deep listening, na kateri se bodo obiskovalci poglobili v raziskovanje zvoka, večer pa bo rezerviran za plesno točko ob Terpsichorean Kud Erato in nastop vsestranskih glasbenic iz Beograda pod imenom Kezz ter skupina tAman.

Ne zamudite predzadnjega večera Festivala JEFF, ki bo z ulično predstavo Kar nosimo, umetniškim projektom srbskega čelista Ronija Beraha in skupino Kalascima pričaralo čudovito vzdušje in zadovoljilo najbolj zahtevne glasbene sladokusce. Tudi zadnji večer festivala bo minil ob umetniških notah.