DomovKulturaFRIVOLUS: V Koper se vrača izjemni festival ulične umetnosti in kulture

FRIVOLUS: V Koper se vrača izjemni festival ulične umetnosti in kulture

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

V času od 7. do 10. septembra bodo Koper znova preplavili številni ulični umetniki iz različnih delov Evrope, ki obljubljajo pestro dogajanje. Tisti, ki se želite predstaviti na festivalu, lahko to storite na uradni spletni strani Frivolusa. Prijave so odprte do 16. avgusta.

Z vstopom v jesensko obdobje, vstopamo tudi v štiridnevno popotovanje skozi nove oblike pripovedovanja zgodb, vzbujanja čustev in drugačnega pogleda na svet. Ponovno nas bodo obiskali vrhunski, zanimivi in predvsem svojevrstni umetniki z nevsakdanjimi predstavami.

Na festivalu lahko spremljate vrhunske umetnike. Foto: frivolus.si

Udeležite se festivala, ki je lansko leto premierno nastopil v mestu z več kot 50 nastopajočimi ter poskrbel za nepozabno vzdušje!

Spremljajte Frivolus na spletni in facebook strani, kjer bo kmalu objavljen tudi program festivala.

Za vse, ki bi se želeli predstaviti na festivalu, je potrebna predhodna prijava, ki je možna vse do 16. avgusta. Več informacij najdete TUKAJ.

Frivolus je festival uličnih umetnikov in ulične kulture, kjer poklicni umetniki in skupine, ki delujejo izven komercialnih gledališč in cirkusov, izvajajo svoje performanse na ulici.

Pod pokroviteljstvom Mestne Občine Koper se bo dogodek letos drugič odvil v Kopru, v starem mestnem jedru, od 7. do 10. septembra 2017. Štiri dnevni kulturno umetniški festival, bo častil čarovnike, žonglerje, akrobate, iluzioniste, igralce, glasbenike in ostale ulične umetnike, ki bodo oživeli trge, ulice in sprehajališča…

Pripravite se na nore scenografije, barvne kostume, strašne maske in neverjetne performanse, ki vas ne bodo pustili ravnodušne. Dopoldne popeljite svoje otroke v čarobni svet cirkusantov, nato pa sebi privoščite predstave na visokem nivoju, tako tuje kot domače.

Vabljeni k sodelovanju kot občinstvo ali del ekipe!