DomovKulturaGledališče Koper tudi letošnjo sezono zaključuje s Primorskim poletnim festivalom

Gledališče Koper tudi letošnjo sezono zaključuje s Primorskim poletnim festivalom

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

V Gledališču Koper bodo s 24. Primorskim poletnim festivalom, ki bo potekal od 17. junija do 2. julija sklenili letošnje gledališko doživetje. Za vas tudi tokrat pripravljajo zanimiv gledališki program.

V prvi polovici meseca si boste lahko ogledali produkcije gledališke šole za otroke. K ogledu predstav Pepelka, Pod medvedovim dežnikom in Zvezdica Zaspanka vabijo tudi tiste otroke, ki razmišljajo o tem, da bi se jim v prihodnji sezoni pridružili in se tudi sami preizkusili na odru.

24. Primorski poletni festival bo tudi letos ponudil pestro dogajanje

Druga polovica junija pa bo posvečena 24. Primorskemu poletnemu festivalu. V osemnajstih dneh se bo na različnih zunanjih in notranjih prizoriščih zvrstilo približno 25 dogodkov. Zagotovo bo prav vsak v pestrem programu predstav in koncertov našel nekaj zase.

Foto: Arhiv Gledališče Koper

V sklopu festivala bo premiero doživela tudi komedija Barufe v režiji Vita Tauferja, ki jo v Gledališču Koper pripravljajo v sodelovanju s Slovenskim stalnim gledališčem Trst, INK-Mestnim gledališčem Pulj in SNG Nova Gorica. Za enega od vrhuncev pa bo 28. junija poskrbelo tudi Mestno gledališče Brno, ki se bo predstavilo s kultno rok opero Jesus Christ Superstar. Vstopnice za dogodke v sklopu festivala so na voljo pri blagajni gledališča in v spletni trgovini.

Gledališče Koper vabi k vpisu abonmajev

S ponedeljkom, 5. junija, pa se začenja pred vpis abonmajev za gledališko sezono 2017/2018. Da pa bi bili letošnji vpisi abonmajev še hitrejši in enostavnejši, so na spletni strani Gledališča Koper odprli zavihek “Naroči abonma”, prek katerega ga lahko v nekaj minutah naročite.

Več informacij pa najdete TUKAJ!