DomovNaši krajiKaj pa se ta teden obeta v Centru mladih Koper?

Kaj pa se ta teden obeta v Centru mladih Koper?

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

Ta teden nas v Centru mladih Koper čaka zanimiv in pester program aktivnosti.

Včeraj se je odvil potopis o Indoneziji, večer pa je bil rezerviran za karaoke. Danes ob 14. uri sledijo brezplačna svetovanja za mlade. V večernih urah se lahko udeležite delavnice infografike, v kolikor vas muči trema pred javnim nastopanjem, pa v centru pripravljajo delavnico javnega nastopanja. Večer je namenjen mednarodnemu sprehodu po Mehiki in Črni gori.

napovednik-cmk2
Foto: CMK

Sredino popoldne se pričenja s treningom socialnih veščin, nadaljuje z gledališkimi predstavami, tečajem italijanščine in predavanjem o motnjah hranjenja. Zaključek dneva bo potekal v športno-rekreativnem duhu s šolo namiznega nogometa.

cmk
Foto: CMK

Zaključek tedna prvi jam session

V četrtek center vabi na druženje mladostnikov, tistim, ki ste željni učenja tujih jezikov, pa je namenjen Polyglot cafe. Petkovo dopoldne napoveduje strokovni seminar o samopoškodbenem vedenju, v popoldanskih urah bo na sporedu delavnica multimedije, ob 19. pa se lahko ponovno preizkusite v namiznem nogometu. Teden v CMK-ju zaključujejo z glasbo, ob 20. uri ste vabljeni na prvo izvedbo jam session. *