DomovKulturaPOLETNI KONCERTI V TAVERNI: Danes vas bodo zabavali King Foo

POLETNI KONCERTI V TAVERNI: Danes vas bodo zabavali King Foo

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

V sklopu niza dogodkov Poletni koncerti v Taverni Koper 2017 se bodo na prekrasni lokaciji ustavili tudi King Foo. Nadarjena zasedba, ki velja za eno hitreje vzpenjajočih se glasbenih skupin pri nas, se bo ob morju ustavila danes, 24. julija, ob 21. uri.

Po odmevnem nastopu na Slovenski popevki 2016, kjer so s pesmijo Začaraj me pobrali nagrade strokovne žirije za najboljšo izvedbo, najboljši aranžma in osvojili prvo mesto po mnenju nastopajočih, so se člani skupine King Foo odpravili na turnejo. Rok Golob, Matej Sušnik, Peter Hudnik in nova okrepitev Aleksandra Josič, ki je na srbskih talentih osvojila 3. mesto, so trenutno eden bolj vročih bendov pri nas. V letu 2017 se lahko pohvalijo z videospotom za pesem Lebdenje in februarskim nastopom v finalu na Emi.

King Foo so ena hitreje rastočih glasbenih skupin pri nas. Foto: FB King Foo

S svojim mojstrsko dodelanim in širokim repertoarjem so uspeli očarati mnoge poslušalce po Sloveniji. Zmes različnih glasbenih zvrsti, ki se odlično prepletajo v glasbi King Foo, poskrbi, da iz njihovih energičnih nastopov nihče ne odide ravnodušen.

Njihova glasbena “ponudba” zajema tako vse bolj prepoznavne avtorske skladbe (Začaraj me, Galaxije Bežijo, Dance Without Moving, Kristal, Lebdenje) in žanrsko pester nabor priredb popularnih skladb odigranih na čisto svoj, unikaten način.

Vabljeni torej danes ob 21. uri v Taverno v Kopru, kjer vas čaka prava glasbena poslastica.

Taverna postaja že redno prizorišče dobrih koncertov. Foto: arhiv ekoper.si