DomovKulturaPUF: Lutke, gledališče in glasba bodo tudi letos navduševali ljubitelje poulične umetnosti

PUF: Lutke, gledališče in glasba bodo tudi letos navduševali ljubitelje poulične umetnosti

KulturaProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Mednarodni festival uličnega in lutkovnega gledališča (PUF) bo tudi letos navduševal ljubitelje poulične umetnosti. Od julija do avgusta se bo vsak četrtek ob 10.30, petek ob 19.30 in soboto ob 10.30, odvijal program za otroke, družine in vse tiste, ki si želite zanimivega doživetja.

Tudi letos bodo navduševali lutke, klovni, klovnese in ulično gledališče, ki bodo utripu obalnih mest zagotovo pustili močen kulturni pečat.

Prvi teden Primorskega uličnega festivala (PUF) nas čaka zanimivo lutkovno dogajanje v zaledju Mestne občine Koper, saj k nam prihaja lutkovna karavana Teatro Matita, ki bo že v soboto, 1. julija, pripravil lutkovno predstavo v Laborju, Pavliha revival. 

V nedeljo, 2. julija, pa bo v Hiši od Bardinca v Loparju možen ogled predstave Pozor LOS!, ki so jo prav tako pripravili v Teatro Matita. V ponedeljek, 3. julija, pa se selijo v Gračišče, kjer vam bodo predstavili zanimivo lutkovno predstavo Male nočne zgodbe, ki jim bo sledil že tradicionalni koncert, kjer bo nastopila skupina Etno HisteRia džem KonceRTrat.

Po prvem tednu poulične zabave v koprskem zaledju, nas čaka še 8 zanimivih tednov, ko bodo poulični umetniki zavzeli ulice Kopra, Izole in Portoroža.

Celoten program letošnjega PUF-a pa najdete TUKAJ!