DomovProsti časDobrodelni motoristi pripravili pravo presenečenje za potnike in obiskovalce Kopra

Dobrodelni motoristi pripravili pravo presenečenje za potnike in obiskovalce Kopra

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Minuli vikend se je zbralo devet motorističnih klubov, ki so skupaj pripravili skupinsko vožnjo ter se nato odpravili na moto zbor v Cerknem. Združili so se v prostorih Moto kluba Kondor v Vanganelu in skupaj zavzeli tudi koprske ulice.

Glavni cilj motoristov je bil združiti vse primorske moto klube, ki pa se jim je pridružil tudi eden od ljubljanskih motorističnih klubov. Stipe Vincek nam je zaupal, da so motoristi med seboj povezani in želijo svoje prijateljske vezi še utrditi. Skupaj namreč vsako leto darujejo kri in sodelujejo pri različnih dobrodelnih akcijah.

“Zbralo se je kar devet moto klubov, eden se nam je pridružil celo iz Ljubljane. Vesel sem, da nam je uspelo izpeljati skupno vožnjo, predvsem zanimivo je bilo, ko smo se peljali skozi Pristaniško ulico v Kopru, ki je bila preplavljena s turisti s potniške ladje in drugimi obiskovalci, ki so nam mahali in ob ritmih glasbe, ki je prihajala od enega naših voznikov tudi veselo pritegnili in zapeli. Vzdušje je bilo fenomenalno,” je še poudaril Stipe Vincek predsednik MK Kondor.

Potnike potniške velikanke Sea Princess, ki je bila v soboto pri nas privezana prvič, so motoristi navdušili. Foto: ekoper.si

Svojo pot so motoristi s Pristaniške ulice nato nadaljevali proti Kozini, šli mimo Postojne, se ustavili še v Idriji in se nato v Cerknem skupaj preizkusili v hoji na hoduljah, metu pnevmatik okrog palice in še marsičem. Za sabo so tako pustili nepozabnih 130 kilometrov, ki jih bodo zagotovo še dolgo pomnili.