DomovKulturaRazburljiv in zabaven teden v Centru mladih Koper

Razburljiv in zabaven teden v Centru mladih Koper

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

V tem tednu vas bodo v Centru mladih Koper ponovno razvajali s potopisnimi predavanji, druženji, mednarodnim večerom, gledališkimi predstavami, kuharskimi delavnicami in kvizom. Za vas so pripravili res razburljiv in zabaven teden.

Danes ob 14. uri ste vabljeni na potopisno predavanje Butan – Kraljestvo grmečega zmaja, ob 18. uri se lahko udeležite družabnega večera, ki ga v Centru mladih pripravljajo vsak torek, ob 19. uri pa bo sledil še Mednarodni večer. Tokrat boste spoznavali Srbijo.

Kuhanje, izobraževanje, druženje in zabava

V sredo, 17. maja, ste ob 10. uri dobrodošli v čitalnici, ob 18. uri boste lahko uživali v predstavi Kopalniška 3, ki jo je pripravil ŠtudenTeater iz gledališča Glej. Ob 20. uri bo na sporedu še druga predstava ŠtudenTeatra Ventil. Ob 18.30 boste na svoj račun prišli ljubitelji kuhanja. CMK vas bo s tokratno kuharsko delavnico popeljal v svet vegetarijanske prehrane.

Foto: Center mladih Koper

Tudi v četrtek, 18. maja, bo dogajanje pestro. Znova vam bo na voljo čitalnica, zvečer ob 19. uri pa bo ponovno na vrsti Quiz night. Za vse tiste, ki si boste zaželeli nove gledališke dogodivščine, bo ob 19. uri na sporedu zanimiva predstava Pod uro, ob 21. uri ji bo sledila še predstava Une druge tri sestre.

V petek, 19. maja, boste ob 9. uri lahko sodelovali na predavanju Novi pristopi, nova priložnost: Psihedeliki v psihoterapiji, ob 21. uri pa ste vabljeni na stand up večer Cmkomix, ki bo v okviru zaključnega večera koprskih in ljubljanskih delavnic stand up komedije gostil Perico Jerkovića.

Foto: arhive ekoper.si

V soboto, 20. maja, ob 9.30 Center mladih Koper na koprski tržnici organizira delavnico Dom brez odpadkov: Zero waste. Tokrat se boste z Majo Nagode sprehodili po koprskih trgovinah. Od 10. ure dalje bo v prostorih centra ves dan potekala Velika izmenjava oblek.

Se vidimo v Centru mladih Koper! *