DomovNaši krajiV Centru mladih Koper tudi ta teden pestra paleta dogodkov

V Centru mladih Koper tudi ta teden pestra paleta dogodkov

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

V Centru mladih Koper so tudi za ta teden pripravili pestro in zanimivo paleto dogodkov, ki bodo marsikateremu obiskovalcu popestrili popoldansko oziroma večerno dogajanje.

14468725_717327868421412_4187708564352976716_o
Foto: Center mladih Koper

Že danes v okviru projekta Vem, da zmorem nadaljujejo z oktobrskimi delavnicami na temo zdravja. Med 18. in 20. uro bo potekala druga delavnica »Ko reševalca ni, tudi jaz ustavim kri!«, na kateri boste spoznali osnove zaustavitve krvavitev, se naučili razločevati med različnimi tipi krvavitev in jih pravilno oskrbeti, pokazali vam bodo tudi, kako ukrepati ob hudih krvavitvah in kako imobilizirati poškodbo.

V sredo šola “kalčeta” in trening socialnih veščin

Vsem, ki želite spoznati namizni nogomet kot športno disciplino, trenirati in igrati z najboljšimi v Sloveniji, bodo jutri, 12. oktobra, med 18. in 21. uro v okviru šole namiznega nogometa predstavili ta šport. Na koncu srečanja vse čaka tudi krajši turnir izžrebanih parov. Prav tako bo jutri med 17. in 18.30 v okviru delavnic in prostočasnih dejavnosti v prostorih Centra potekal Trening socialnih veščin (TSV).

smitek_mandale_naslovka knjige

V četrtek predstavitev knjige Mandale, tajni vrtovi razsvetljenja

V četrtek, 13. oktobra, ob 19. uri bo v Centru mladih Koper potekal pogovor ob izidu knjige dr. Zmaga Šmitka, Mandale, tajni vrtovi razsvetljenja. Z avtorjem se bo pogovarjal dr. Marko Vidnjevič, doktor antropoloških znanosti in svetovalec župana Mestne občine Koper.

37ab7632e0ac8a6babc71746bb4cd532
Foto: polyglotclub.com

CMK vabi na Polyglot Cafe

Se želite učiti novega jezika na brezplačen in neformalen način s tujimi študenti, ki so pri nas na izmenjavi? Potem ne smete zamuditi Polyglot Cafeja, ki bo med 18. in 20.30 potekal v prostorih Centra mladih Koper. Polyglot cafe je neformalni način učenja jezika, ki deluje na principu študent pomaga študentu. Tematskim listom z besedami v angleščini boste s pomočjo tujih študentov poiskali ustreznice v drugih jezikih.

V CMK-ju bo pestro tudi med vikendom

V petek, 14. oktobra, ste med 19. in 22. uro vabljeni na ESN Games night, v soboto, 15. oktobra, pa nas ob 20.30 čaka koncert Invasion from the East, na katerem bodo nastopili From Ashes, Bad blood, Krematorium in Old Roger’s revenge. *