DomovKulturaV koprskem muzeju počitniške delavnice za otroke

V koprskem muzeju počitniške delavnice za otroke

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

Pokrajinski muzej Koper ponovno naznanja cikel počitniških delavnic za otroke. Na zabavnih in ustvarjalnih delavnicah bodo otroci pobliže spoznavali delo arheologov ter spoznavali in raziskovali naše mesto.

Udeležba na ustvarjalnicah in delavnicah zagotavlja aktivno in zanimivo preživljanje prostega časa, druženje in tkanje novih prijateljstev, kreativno udejstvovanje ter seveda tudi približevanje zgodovinskim vsebinam na zanimiv in zabaven način.

Preko zabave do znanja!

»Otroci bodo pobliže spoznavali delo arheologov v priljubljenem »Arheopeskovniku«, spoznavali bodo naše mesto in ga tudi raziskovali, naučili se bodo veliko zabavnih igric naših non in nonotov, spoznavali stare skrivnostne pisave in bili, kot vedno, tudi likovno ustvarjalni. Zanimivih vsebin zagotovo ne bo primanjkovalo,« sporočajo iz koprskega pokrajinskega muzeja.

Delavnice so namenjene otrokom med 8. in 13. letom starosti. Od danes do petka, 6. julija bodo potekale med 10. in 12. uro v palači Belgramoni Tacco (Kidričeva 19). Do konca junija pa se otroci lahko delavnic udeležijo vsako sredo.

Cena posamezne delavnice je 2 evra na otroka, zaradi omejenega števila mest se je potrebno predhodno prijaviti na telefonsko številko 031 842 408 ali na e-mail: brigita.jenko@pokrajinskimuzejkoper.

Vabljeni vsi nadebudni raziskovalci!