DomovKulturaV koprski knjižnici tedni vseživljenjskega učenja

V koprski knjižnici tedni vseživljenjskega učenja

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

V Osrednji knjižnici Srečka Vilharja se v tednih vseživljenjskega učenja obeta zanimivo dogajanje. Že včeraj so se lahko obiskovalci družili z igralcem, režiserjem, humoristom, dramatikom in gledališkim organizatorjem Andrejem Jelačinom.

Danes ob 18. uri pa ste vabljeni na 4. delavnico iz cikla Zbudi se, ki bo potekala v Čitalnici Fulvia Tomizze. Delavnico, ki bo na vrsti tudi v torek, 13. junija, ob 18. uri, bo vodil Mojmir Kovač.

Večeri kulture in druženja

Jutri ob 18. uri se boste lahko družili v Čitalnici Fulvia Tomizze, saj bo tam potekalo zanimivo predavanje Mednarodnega inštituta za potrošniške raziskave z naslovom Potrošnik in živila, na katerem se boste soočili z vsakodnevno dilemo potrošnika, kaj in kako izbrati.

Foto: Osrednja knjižnica Srečka Vilharja

V sredo, 31. maja, vas ob 19. uri v avli Osrednje knjižnice Srečka Vilharja čaka večer s pisateljem Ivom Petkovškom, ki so ga pripravili v sodelovanju s študijskima krožkoma Beseda slovenske Istre in Istrske teme.

Že v četrtek, 8. junija, boste lahko v avli osrednje knjižnice uživali ob razstavi Gradske knjižnice Beograd, ki jo je pripravil Branko Ćopić.

Prijazno vabljeni v Osrednjo knjižnico Srečka Vilharja. *