DomovNaši krajiActive Koper ta vikend v znamenju plavanja in potapljanja

Active Koper ta vikend v znamenju plavanja in potapljanja

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Park vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper do konca avgusta obratuje vse dni v tednu, septembra pa znova ob vikendih. Ta konec tedna bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji plavanja in potapljanja.

V parku vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper na kopališču Žusterna bosta ta konec tedna v ospredju plavanje in potapljanje. Tako bodo v soboto, 26. avgusta,  med 16. in 18. uro prikazovali osnovne tehnike plavanja, za otroke pa bodo pripravili lov na zaklad in poligon na plaži. Dogodek je primeren za otroke od četrtega leta dalje v spremstvu staršev, otroci, ki so starejši od deset let, pa se dogodka lahko udeležijo samostojno.

Poletne avanture v parku vodnih športov Active Koper vas vse do konca meseca na kopališču Žusterna pričakujejo vsak dan v tednu, od septembra dalje pa znova ob vikendih. Foto: Active Koper

Za več informacij glede obeh dogodkov lahko povprašate na info@activekoper.si ali na 051 800 070, ostale aktivnosti Active Koper pa preverite na www.activekoper.si

V nedeljo, 27. avgusta, pa ste ob 10. uri vabljeni na predstavitev in uvod v potapljanje, čemur bosta sledila krajši spoznavni potop udeležencev in spoznavanje s podvodnim svetom. Vsi zainteresirani se boste s potapljanjem tako lahko zbližali po promocijski ceni 15 evrov, prav tako boste imeli možnost izposoje plavalnih mask in plavutk.

Sicer pa bo park Active Koper do konca avgusta obratoval vsak dan med 9. in 21. uro, septembra pa znova ob koncih tedna med 9. in 20. uro.