DomovNaši krajiActive Koper tudi z aerobiko in posebnimi ugodnostmi

Active Koper tudi z aerobiko in posebnimi ugodnostmi

Naši krajiProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Park vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper po novem nudi tudi vadbe v vodi in na prostem, ob sredah pa vas čakajo posebne ugodnosti.

Park vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper, ki na kopališču Žusterna na enem mestu združuje jadranje, potapljanje, windsurf, supanje, vožnjo s pedalini in vodnimi kolesi ter druge z morjem povezane aktivnosti, po novem nudi tudi vadbe v vodi in na prostem.

Urnik in cenik ter ostale podrobnosti lahko preverite na spletni strani www.activekoper.si.

Tako boste že to soboto, ob 19. uri lahko obiskali vodno aerobiko, medtem ko boste ob torkih ob 19.15 lahko obiskali pilates ali antistresno vadbo Nirvana Fitness, ki ju bodo izvajali na prostem. Za 45-minutne vadbe bo treba ošteti 7 evrov, lahko pa zakupite 4 obiske za ceno 24 evrov ali 8 obiskov za 40 evrov.

Foto: arhiv ekoper.si

Soboto preživite na pravi ribiški barki

Tudi sicer je konec tedna primeren za obisk parka Active Koper, saj so ob sobotah na urniku različni tečaji in nepozabna doživetja. Tako se lahko ob sobotah že ob 7. uri zjutraj odpravite z ribiči na barko ali izberete tečaj ribolova iz čolna, ob 9. uri pa lahko opravite spoznavni tečaj kajaka in opreme, medtem ko se ob 10. uri lahko preizkusite v spoznavnem potopu Discover scuba ali spoznavnem potopu za otroke, ob 11. uri pa so na sporedu tečaji jadranja. Urnik in cenik ter ostale podrobnosti lahko preverite na spletni strani www.activekoper.si.

Sicer pa se park Active Koper splača obiskati ob sredah, ko so na voljo posebne »happy hour« ponudbe. Vsako sredo boste namreč za izposojo kajaka, supa, vodnega kolesa in pedalina plačali pol ure, dodatne pol ure pa bo najem brezplačen.

Active Koper v juliju in avgustu obratuje med 9. in 21. uro, v septembru pa znova ob koncih tedna med 9. in 20. uro.