DomovNaši krajiBogato dogajanje v Kopru in spremembe prometnega režima

Bogato dogajanje v Kopru in spremembe prometnega režima

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Pester dogajanje za vikend v Kopru bodo spremljale tudi spremembe prometnega režima.

Vse tri dni bo zaradi Fešte kalamarov in Mediterana za promet povsem zaprta Pristaniška ulica, od tržnice do Ukmarjevega trga, in sicer:

  • v petek, 14. julija, od 18. ure do 3. ure zjutraj,
  • v soboto, 15. julija, od 18. ure do 3. ure zjutraj,
  • v nedeljo, 16. julija, od 18. ure do 1. ure zjutraj.

Zaradi prireditve bo zaprt tudi Ukmarjev trg v Kopru, na katerem ne bo mogoče parkirati, in sicer od četrtka, 13. julija, od 13. ure dalje, do ponedeljka, 17. julija.

Foto: Vojko Rotar

Otežen bo dostop na Titov trg

Osrednji mestni trg v Kopru bo ponovno prizorišče snemanja televizijskega oglasa. Oglas bodo snemali v četrtek, 13., in petek, 14. julija, zaradi česar bo oba dneva otežen dostop na Titov trg in nekaj okoliških ulic.

Zaradi namestitve tehnične opreme in izvedbe snemanja, bo od srede, 12. julija zvečer do petka, 14. julija, prav tako zvečer, rezerviranih približno 35 parkirnih mest na trgu Brolo in 10 mest na Trubarjevi ulici (ob kavarni Loggia), kjer parkiranje ne bo mogoče. V tem času bo onemogočen dostop tudi do Titovega trga v Kopru, z izjemo dostopa do lekarne.

Poleg tega bo v petek, 14. julija, med 6. in 8. uro zjutraj, otežen dostop tudi do Zdravstvenega doma v Kopru, kjer bodo za potrebe oglasa rezervirali še približno 20 parkirnih mest. Priporočamo uporabo drugih urejenih parkirišč na tem območju, in sicer trg Brolo in Vergerijev trg.

Uporabnikom parkirišč se za morebitne nevšečnosti že vnaprej opravičujemo in vabimo k uporabi drugih urejenih parkirišč v neposredni bližini. Stanovalce mestnega jedra, še posebej stanujoče v neposredni bližini Titovega trga, pa naprošamo za razumevanje.