DomovNaši krajiDigitalni marketing, ki deluje v praksi

Digitalni marketing, ki deluje v praksi

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

V ponedeljek, 27. maja, bo na programu naslednje izobraževanje na temo digitalnega marketinga v turizmu. Tokrat bo predvsem govora o upravljanju podatkov na spletu.

Mestna občina Koper v sklopu projekta sofinanciranja razvoja in promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji izvaja sklop izobraževanj na temo digitalnega marketinga v turizmu. Slednja so v prvi vrsti namenjena turističnim ponudnikom, pa tudi vsem ostalim, ki so v destinaciji Koper povezani s področjem turizma.

Na minulih dveh izobraževanjih so slušateljem približali delovanje spletnih rezervacijskih platform in družbenih medijev, prihodnji ponedeljek, 27. maja, pa bo v ospredju Google.

Strokovnjak za marketing Martin Korošec iz Agencije Oranža bo predstavil, kako urejati podatke v iskalnikih in na spletu. Mnogi se namreč ne zavedajo dejstva, da lahko sami upravljajo številne lastne podatke na spletu.

Mestna občina Koper izvedbo izobraževanj na temo digitalnega marketinga izvaja v sklopu projekta Digitalne promocije vodilne destinacije Koper, ki je sofinanciran s strani MGRT, Evropski sklad za regionalni razvoj. Tako so vsa izobraževanja za udeležence brezplačna. Za sodelovanje je potrebna le predhodna prijava, ki je možna bodisi tej povezavi bodisi prek telefonske številke TIC Koper: 05 6646 403.

Predavanja so ob 17. uri v Pretorski palači.