DomovNaši krajiDunking Devils jutri v Kopru, Ford pa še danes snema v Žusterni

Dunking Devils jutri v Kopru, Ford pa še danes snema v Žusterni

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Obeta se pester vikend na Ukmarjevem trgu, kjer bo akrobatska skupina Dunking Devils snemala video prizor za TV serijo, ki jo pripravljajo. Zaradi tega v soboto, 11., in nedeljo, 12. novembra, na manjšem delu parkirišča ne bo mogoče parkirati.

Delna zapora bo oba dneva veljala med 6. in 17. uro, ko si bodo lahko mimoidoči akrobatske vragolije tudi v živo ogledali. Dunking Devils bodo namreč tokrat izvajali posebne vratolomne akrobacije in skoke v vodo z uporabo velikega tekočega traka.

Dunking Devils bodo tokrat v Kopru snemali prizore za serijo, ki jo pripravljajo. Foto: arhiv eKoper

Sicer pa so Dunking Devils vodilna akrobatska skupina na svetu, ki s svojimi atraktivnimi nastopi občinstvo navdušuje že več kot 8 let. Nastopili so v kar 35 različnih državah na 5 kontinentih sveta ter zabeležili skupno več kot 900 nastopov.

S svojim delovanjem ne razvijajo le vrhunskih športnikov, temveč tudi odgovorne in izobražene ljudi. Njihovi začetki segajo v leto 2004, ko se je sestala skupina prijateljev z željo, da svojo skupno strast nenehno razvija in svoje znanje pokaže svetu. Kljub težkim začetkom in mnogim oviram nikoli niso obupali. Vedno so imeli odprta vrata za nove člane in skozi leta so se nam pridružili akrobati iz cele Slovenije. Leta 2013 so odprli svoj športni center, kjer svoje znanje in izkušnje prenašajo na mlajše generacije.

Poleg tega pa na obalni cesti v Kopru danes že tretji (zadnji) dan poteka snemanje reklamnega spota za avtomobilsko hišo Ford, zato potrpežjivo, saj zapora ceste poteka izmenično in traja približno 10 minut. Kljub temu promet poteka brez zastojev.