DomovNaši krajiFOTO: Active Koper odprl vrata

FOTO: Active Koper odprl vrata

Naši krajiProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Na kopališču v Žusterni je danes zaživel park vodnih športov Active Koper, ki bo vse do 24. septembra ponujal obilo morske zabave.

Active Koper bo tudi letos na enem mestu združil ponudbo vodnih aktivnosti in športov, kot so  jadranje, potapljanje, windsurf, znova bo na voljo priljubljena izposoja SUP-a, vožnja s pedalini, izposoja vodnih koles in številne druge z morjem povezane radosti.

Active Koper je le ena od aktivnosti, s katerimi Mestna občina Koper krepi svojo pozicijo kot celoletna zelena, aktivna in zdrava mediteranska turistična destinacija.

Ponudba različnih vodnih aktivnosti in športov na enem mestu

V parku Active Koper se boste v juniju lahko zabavali ob sobotah in nedeljah med 9. in 21. uro, v juliju in avgustu pa vse dni v tednu, septembra pa znova ob sobotah in nedeljah, in sicer med 9. in 20. uro in to vse do 24. septembra, ko bo park zaprl svoja vrata.

Tudi letos bo Active Koper s širokim naborom vodnih aktivnosti in z morjem povezanih športov poskrbel, da vam poleti ne bo dolgčas predvsem pa, da boste tudi letošnje poletne mesece ob morju preživeli brezskrbno, zabavno in aktivno. In to vse na enem mestu.

Zato ne zamudite užitkov na morju, obilo zabave, športa in druženja. Active Koper obljublja pestro sezono presenečenj.

Se vidimo na kopališču v Žusterni!