DomovNaši krajiGLASBENI SPEKTAKEL: Koncert Perpetuum Jazzile za potnike luksuzne Azamara Quest

GLASBENI SPEKTAKEL: Koncert Perpetuum Jazzile za potnike luksuzne Azamara Quest

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestno jedro Kopra bo v četrtek, 11. maja 2017, priča prav posebnemu dogodku. Titov trg bo namreč gostil edinstven koncert priznane slovenske vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile, ki bo nastopila ekskluzivno za goste prestižne potniške ladje Azamara Quest.

V tujini so tovrstni dogodki stalnica, v Kopru pa se bo takšen koncert, s katerim mesto spodbuja potniški turizem in ga približuje lokalnemu prebivalstvu, zgodil prvič.

Azamara Quest se ponaša z dvema razkošnima restavracijama, SPA in welness centrom, piano barom, vinoteko ter bogatim glasbenim in zabavnim programom. Foto: azamaraclubcruises.com

Potniška ladja Azamara Quest, ki je last ameriškega ladjarja Royal Caribbean Cruise Line, je bila projektirana kot plovilo, ki je manjše od večine ladij za križarjenje. Quest (tako kot tudi njena sestrska ladja Journey) ponuja obilo zabave in zanimivih odkritij v luksuznem okolju.

Ponaša se z dvema razkošnima restavracijama, SPA in welness centrom, piano barom, vinoteko ter bogatim glasbenim in zabavnim programom.

Titov trg se bo prelevil v glasbeno kuliso

Naše obmorsko mesto je lahko izjemno ponosno, da lahko gosti tako velik dogodek, saj so se zanj potegovali tudi Dubrovnik, Hvar in Split. Najlepši koprski trg se bo tako v četrtek zvečer prelevil v glasbeno kuliso in nekaj več kot 650 gostom potniške ladje ponudil nastop vrhunskih slovenskih glasbenih izvajalcev. 

Ta izjemen dogodek se bo v našem mestu ponovil še v septembru, ko bo luksuzna potniška ladja Azamara Quest ponovno v Kopru.

Perpetuum Jazzile so danes v svetu a capella glasbe, torej petja brez inštrumentov, svetovne zvezde. Njihovi koncerti doma in v tujini so razprodani. Priredba Africe, pesmi Tota, ameriškega benda iz sedemdesetih let, je takoj po objavi na portalu YouTube postala viralna, doslej pa si jo je ogledalo že več kot šestnajst milijonov ljudi. *

Občanke in občane Mestne občine Koper ob tem obveščamo, da bo v četrtek, 11. maja 2017, med 17.30 in 22.00 Titov trg zaprt. Za morebitne nevšečnosti se vnaprej opravičujemo.