DomovNaši krajiIzobraževanje na temo tradicije slovenske Istre

Izobraževanje na temo tradicije slovenske Istre

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

LAS Istre v sodelovanju s Turistično organizacijo Mestne občine Koper, Turističnim združenjem Izola, Turističnim združenjem Portorož in Občino Ankaran vabi k udeležbi na brezplačno izobraževanje na temo tradicije slovenske Istre.

Vsi, ki bi radi pridobili nova znanja s področja turizma ali bi svoje znanje radi osvežili, ste vabljeni, da se udeležite drugega izobraževanja, ki bo 14. novembra, ob 17. uri, v  prostorih Središča Rotunda.

V sklopu drugega od treh izobraževanj bo predstavljena tradicija slovenske Istre, s poudarkom na oblačilih skozi čas, legendah, bajkah in zgodbah ter vinski kulturi slovenske Istre. Izobraževanje bo vodila dr. Maša Sakara Sučević.

Izobraževanje bo trajalo predvidoma 3 šolske ure, udeležba na izobraževanju je brezplačna, potrebna je le predhodna prijava  prek spletnega obrazca, ki je na voljo TUKAJ.

Prijave so možne do torka, 13. novembra 2018. Število mest je omejeno.

Sicer pa bo v jesenskem sklopu še eno izobraževanje, in sicer na temo poslovanja v turizmu, ki bo 5. decembra 2018, ob 17. uri, v prostorih Fakultete za turistične študije Turistica v Portorožu

Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki 051 458 410 ali na elektronskem naslovu info@sredisce-rotunda.si.