Izšla je nova številka časopisa MOK

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Izšla je nova številka časopisa KP MOK, ki so jo včeraj v nabiralnike brezplačno prejela vsa gospodinjstva v koprski občini.

V novi izdaji časopisa si lahko preberete vse o aktualnih temah. Na prvih straneh je obsežen intervju z županom Mestne občine Koper Borisom Popovičem, v katerem se je dotaknil vseh pomembnih projektov, predstavil svoj pogled na aktualno dogajanje ter načrte za prihodnost. Pri intervjuju z direktorico občinske uprave koprske občine Sabino Mozetič je tekel pogovor predvsem o delu občinske uprave, razvoju in naložbah.

Trdno smo podkrepili dejstva, ki nasprotujejo trditvam, da je občina prezadolžena, predstavili načrte s Tomosovim nebotičnikom ter opisali rešitve za izgradnjo nove podzemne parkirne hiše na Muzejskem trgu. Med množico mnogih projektov in investicij si lahko preberete vse o prenovi osnovne šole na Škofijah, novem vrtcu v Dekanih, poteku dela v novem urbanem mestnem parku, novih rekreacijskih površinah, prihajajoči otvoritvi novega olimpijskega bazena na Bonifiki v Kopru ter še veliko drugega.

Poleg priprav na koprsko Čudolandijo pa je še veliko drugih zabavnih vsebin, s področja kulture, športa, kulinarike in drugih, ki dokazujejo aktivnost občine prav na vseh segmentih.

Želimo vam prijetno branje.