DomovNaši krajiIzšla je nova številka časopisa MOK

Izšla je nova številka časopisa MOK

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Izšla je nova številka časopisa KP MOK, ki so jo včeraj v nabiralnike brezplačno prejela vsa gospodinjstva v koprski občini.

V novi izdaji časopisa si lahko preberete vse o aktualnih temah. Na prvih straneh je obsežen intervju z županom Mestne občine Koper Borisom Popovičem, v katerem se je dotaknil vseh pomembnih projektov, predstavil svoj pogled na aktualno dogajanje ter načrte za prihodnost. Pri intervjuju z direktorico občinske uprave koprske občine Sabino Mozetič je tekel pogovor predvsem o delu občinske uprave, razvoju in naložbah.

Trdno smo podkrepili dejstva, ki nasprotujejo trditvam, da je občina prezadolžena, predstavili načrte s Tomosovim nebotičnikom ter opisali rešitve za izgradnjo nove podzemne parkirne hiše na Muzejskem trgu. Med množico mnogih projektov in investicij si lahko preberete vse o prenovi osnovne šole na Škofijah, novem vrtcu v Dekanih, poteku dela v novem urbanem mestnem parku, novih rekreacijskih površinah, prihajajoči otvoritvi novega olimpijskega bazena na Bonifiki v Kopru ter še veliko drugega.

Poleg priprav na koprsko Čudolandijo pa je še veliko drugih zabavnih vsebin, s področja kulture, športa, kulinarike in drugih, ki dokazujejo aktivnost občine prav na vseh segmentih.

Želimo vam prijetno branje.