DomovNaši krajiIzteka se drugi rok za prijavo na Javni razpis za sofinanciranje prireditev in promocijskih aktivnosti

Izteka se drugi rok za prijavo na Javni razpis za sofinanciranje prireditev in promocijskih aktivnosti

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Prihodnji torek, 24. aprila, se izteka drugi rok za prijavo na Javni razpis za sofinanciranje prireditev in promocijskih aktivnosti, ki se bodo izvajale od vključno 1. junija do 31. decembra 2018.

Kot je znano, je Mestna občina Koper v Uradnem listu RS in na uradni občinski spletni strani www.koper.si objavila Javni razpis za sofinanciranje prireditev in promocijskih aktivnosti Mestne občine Koper za leto 2018.

Organizatorji kulturnih, športnih, turističnih in zabavnih prireditev ali prireditev socialne narave oz. prireditev, namenjenih otrokom in mladini, ki bodo svoje prireditve izvedli med 1. junijem in 31. decembrom 2018, se na razpis lahko prijavijo vključno do prihodnjega torka, 24. aprila. Prav tako se na razpis lahko prijavijo organizatorji promocijskih aktivnosti, ki bodo promocijske aktivnosti izvedli v med 1. junijem in 31. decembrom 2018. Prijavitelji promocijskih aktivnosti morajo biti registrirani v Mestni občini Koper, promocijske aktivnosti  pa se morajo odvijati izven Mestne občine Koper in morajo prispevati k promociji občine.

Več informacij v zvezi z razpisom lahko zainteresirani dobijo na Turistični organizaciji Koper, na Mestni občini Koper.

Sicer pa bosta do konca leta še dva razpisna roka, in sicer do vključno 5. junija 2018 bo rok za prijavo za prireditve oz. promocijske aktivnosti, ki se bodo izvajale od 1. julija do 31. decembra 2018, do vključno 9. oktobra 2018 pa za prireditve oz. promocijske aktivnosti, ki se bodo izvajale od 1. novembra do 31. decembra 2018.