DomovNaši krajiJunijski program Centra mladih Koper

Junijski program Centra mladih Koper

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Street Art Fest Koper se zaključuje, Center mladih Koper pa se z junijskim programom pripravlja na največji mladinski festival v naši regiji.

Mesec junij bodo odprli mladi glasbeniki, ki se bodo udeležili delavnic pod vodstvom Lee Sirk. Svoje stvaritve ter dosežke bodo na odru CMK predstavili v ponedeljek, 5. junija, ob 12. uri.

Ljubitelji rapa in trapa bodo na svoj račun prišli 9. junija, ob 20.30, ko bodo svoja brezkompromisna ter neposredna sporočila predajali Burke & Reta in Shao. Dan kasneje, v soboto, 10. junija, se bo ob 15. uri pričela izmenjevalnica oblek ter delavnica Smetumet, ko bodo na Gregorčičevi 4 blesteli reciklažni nazori.

Za smeh bodo poskrbeli slovenski komiki, ki se bodo udeležili Bunga stand-up večera. V obliki odprtega mikrofona bodo svoj novi material preizkušali v sredo, 14. junija, ob 20. uri, v dvorani CMK.

MCMC bo na Cesti na Markovec 65/a gostil že tradicionalni Festival migrantskega filma, ki bo v torek, 20. junija ob 19. uri.

Od meseca junija se bo Center mladih Koper poslovil s tradicionalnim festivalom mladih, ki se ponaša z geslom »od mladih, za mlade«, CMoKFEST 2023. Festival bo med 22. in 24. junijem na različnih lokacijah v Kopru ponujal performanse, koncerte, tekmovanje v BMXu, razstave ter športne aktivnosti. Na velikih odrih bodo nastopili Mrfy ter Mrigo & Ghet, v sklopu KŠOK-ovega Gimfesta se bodo predstavili mladi gimnazijski bandi, prav tako pa ne bo manjkalo vsebin za ljubitelje težkih ter plesnih ritmov.

Več informacij o programu Centra mladih Koper na povezavi.

Foto: CMK