DomovNaši krajiKaj je vsebinski marketing in kakšna je vloga fotografij pri pripovedovanju zgodb?

Kaj je vsebinski marketing in kakšna je vloga fotografij pri pripovedovanju zgodb?

Naši krajiProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Jutri bo na sporedu še zadnje izobraževanje na temo digitalnega marketinga v turizmu, ki je namenjeno turističnim ponudnikom v destinaciji.

V ospredju jutrišnjega izobraževanja bosta pomen fotografije in dobre zgodbe v marketingu. Zakonitosti kakovostne fotografije bo, tudi na praktičnih primerih uspešnih poslovnih praks, predstavil Delvin Flisk. V okviru predstavitve vsebinskega marketinga pa bo Nika Kristina Butina še posebno pozornost posvetila t. i. nakupni personi in delavnici zgodbarjenja oz. story-tellinga na primerih posameznikov.

Izobraževanje bo jutri, v torek, 4. junija, ob 17. uri v Pretorski palači. Udeležba na izobraževanju je brezplačna, za sodelovanje se je treba le predhodno prijaviti na tej povezavi ali prek telefonske številke TIC Koper: 05 6646 403.

Sicer bo jutrišnje izobraževanje zadnje v nizu izobraževanj na temo digitalnega marketinga v turizmu, ki jih Mestna občina Koper v sklopu projekta Digitalne promocije vodilne destinacije Koper, ki je sofinanciran s strani MGRT, Evropski sklad za regionalni razvoj, izvaja v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki.

Doslej so izpeljali že tri izobraževanja, na katerih so predstavili digitalne rezervacijske platforme, družbena omrežja ter iskalnik Google.