DomovNaši krajiKako promovirati prireditev z nizkim proračunom?

Kako promovirati prireditev z nizkim proračunom?

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Organizatorje prireditev na podeželju Mestne občine Koper v začetku prihodnjega tedna čaka tretje izobraževanje.

Kot je znano, se je Mestna občina Koper letos lotila projekta, s katerim preko izobraževanj za organizatorje prireditev želi povečati kakovost in pristnost šager ter drugih tradicionalnih prireditev na podeželju. Tako so v minulih mesecih izvedli že tri srečanja, prihodnji ponedeljek, 12. junija, pa bo na vrsti naslednje izobraževanje.

Foto: arhiv ekoper.si

Slednjega bo v dvorani zadružnega doma v Dekanih vodila svetovalka na področju komuniciranja Janja Novoselc iz podjetja KonektOn Solutions, ki bo organizatorjem prireditev in ostalim zainteresiranim razložila, kako se da promovirati prireditev z nizkim proračunom, kakšen je s tem v povezavi pomen privlačne vizualne podobe, zakaj je pri učinkovitem komuniciranju pomembno pravočasno načrtovanje in kako poteka oglaševanje na družabnih omrežjih.

Sodelovanje na izobraževanju je brezplačno, potrebna je le predhodna prijava, vsi zainteresirani organizatorji prireditev na podeželju in drugi, ki bi se želeli udeležiti izobraževanja, ki bo v ponedeljek, 12. junija, ob 17. uri v Dekanih, se na izobraževanje lahko prijavijo do ponedeljka, 12. junija, do 12. ure na elektronski naslov turizem@koper.si.