DomovNaši krajiPlavi Orkestar bodo na Caprisovem koncertu posneli prvi live album

Plavi Orkestar bodo na Caprisovem koncertu posneli prvi live album

Naši krajiProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Do koncerta Radia Capris, ki bo že tretje leto zapored razgrel Titov trg v Kopru, nas loči le še 10 dni. Za največjo zabavo leta na Obali je na razpolago le še 900 kart. Hkrati se bo 16. junija zgodil edinstven dogodek – Plavi Orkestar bodo ravno v Kopru posneli svoj prvi live album!

Na Caprisovem koncertu, ki bo 16. junija potekal na Titovem trgu, bodo občinstvo zabavali različni primorski glasbeniki, med katerimi so Žiga Rustja, Lea Sirk, Marina Martensson in Steffy, kar 60-članski Tržaški partizanski pevski zbor Pinko Tomažič  ter slovenski rockerji Šank Rock. Ponovno bodo priložnost, da se predstavijo širšemu občinstvu, dobili trije še neuveljavljeni bandi. Letos bodo to NINA, ReRum in Infamous Love.

Foto: Jaka Ivančič

Na Caprisovem odru bodo občinstvo slovenske Istre po dolgih 15 letih ponovno zabavali velikani nekdanje Jugoslavije, Plavi Orkestar. Nastop v Kopru bo edinstven tudi zaradi tega, ker bodo video in avdio posnetke koncerta uporabili na svojem prvem live albumu z naslovom Everblue 2017 LIVE.

Koncert pa bo tudi letos dobrodelen. Del izkupička od prodanih vstopnic bo Radio Capris podaril Oddelku za pediatrijo Splošne bolnišnice Izola za nakup aparata za astmo.