DomovNaši krajiKoprčanka Scilla Gortan navdušila modne sladokusce s kolekcijo Chorda

Koprčanka Scilla Gortan navdušila modne sladokusce s kolekcijo Chorda

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Dvorana svetega Frančiška Asiškega v Kopru je včeraj gostila modno revijo. Svojo kolekcijo z naslovom Chorda je predstavila vsestranska modna oblikovalka Scilla Gortan.

Modna Revija
Modna oblikovalka Scilla Gortan (levo) v družbi voditeljice Lorelle Flego.

Chorda: Prefinjenost v družbi enostavnih linij

Scilla Gortan (25) je mlada modna oblikovalka. Navkljub svoji mladosti ima Koprčanka za sabo že kar nekaj zanimivih modnih revij in kolekcij. Vsekakor gre za zelo nadarjeno modno kreatorko, ki se je včeraj koprskemu občinstvu predstavila s kolekcijo Chorda.

Modna revija
Enostavne, a sofisticirane modne kreacije. Foto: ekoper.si

Kolekcija Chorda je preplet romantične enostavnosti linij, ki jih Scillina ženska nosi s ponosom. Preproste linije oblačil je oblikovalka združila s prefinjenostjo in z lahkoto so si obiskovalci predstavljali v njenih oblačilih poslovno žensko na pomembnem sestanku ali pa čudovito mladenko na sprehodu ob obali. Ravne in elegantne linije, igra asimetrije, čudovite pletenine ter enostavni plašči in puloverji so obiskovalcem pričarali paleto sofisticirane in do potankosti dodelane mode.

Modna revija
Ravne in elegantne linije, igra asimetrije, čudovite pletenine ter enostavni plašči in puloverji so obiskovalcem pričarali paleto sofisticirane in do potankosti dodelane mode. Foto: ekoper.si

Lorella Flego pohvalila delo mlade oblikovalke

Scilla Gortan tudi tokrat občinstva ni pustila ravnodušnega. Voditeljica prireditve Lorella Flego, ena največjih modnih poznavalk pri nas, je pohvalila mlado oblikovalko, nad njeno kolekcijo pa je bila naravnost navdušena. *

Modna revija
Scilla Gortan tudi tokrat občinstva ni pustila ravnodušnega. Foto: ekoper.si