DomovNaši krajiKoprski odličnjaki prejeli priznanja MOK

Koprski odličnjaki prejeli priznanja MOK

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Letošnje najuspešnejše devetošolke in devetošolce je v koprski dvorani sv. Frančiška Asiškega včeraj sprejel podžupan Mestne občine Koper Peter Bolčič in jim za odličen uspeh v vseh letih osnovne šole izročil posebna priznanja, ob tej priložnosti pa se je zahvalil tudi staršem, učiteljem in ravnateljem, ki so prav tako zaslužni za njihove dosežke.

Letos je bilo najuspešnejših devetošolcev 65, ti prihajajo iz desetih koprskih osnovnih šol, in sicer OŠ. dr. Aleš Bebler Primož Hrvatini, OŠ Anton Ukmar, OŠ Dekani, OŠ Dušana Bordona, OŠ Elvire Vatovec Prade, OŠ Ivana Babiča Jagra Marezige, OŠ Oskarja Kovačiča Škofije, OŠ Šmarje pri Kopru, OŠ Koper in SE Pier Paolo Vergerio il Vecchio.

Svečano podelitev sta popestrila mlada uveljavljena glasbena talenta iz skupine BQL. Foto Belvedere
»Dokazali ste, da ste na pravi poti, zato vam nasvetov ne bi delil, raje še naprej poslušajte svoje starše in učitelje, ki so prav tako zaslužni za vaše uspehe,« je koprske odličnjake nagovoril podžupan Peter Bolčič in jim zaželel obilo uspehov še naprej, predvsem pa, da uživajo v počitnicah, ki so si jih še kako zaslužili.

Svečano podelitev sta popestrila mlada uveljavljena glasbena talenta iz skupine BQL, ki sta koprskim odličnjakom priznala, da sama sicer v šoli nista dosegala tako zavidljivih rezultatov in jim za njihove dosežke tudi čestitala.