DomovNaši krajiS CMoKFEST-om skočite v poletne počitnice!

S CMoKFEST-om skočite v poletne počitnice!

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Center mladih Koper bo tudi letos poskrbel za pester začetek poletnih počitnic. Ob podpori Mestne občine Koper in v sodelovanju s CMK barom, Klubom študentov občine Koper, Primorskim svetovalnim središčem, ŠOUP-om in Društvom Animov pripravlja mladinski festival CMoKFEST 2018.

Festival se bo odvil zadnji teden v juniju, od torka 26. junija do petka 29. junija v prostorih Centra mladih Koper in na različnih lokacijah po Kopru. CMoKFEST kot festival glasbe, umetnosti, športa, druženja in zabave prinaša pestro dogajanje za mlade in manj mlade. Namen festivala je ponuditi mladim vsebine, ki jih v tem okolju pogrešajo in popestriti začetek poletnih počitnic.

Čaka nas peter glasbeni program

v torek bosta CMK razburkali rock/ punk skupini REPETITOR (Srbija) in KULTUR SHOCK (ZDA). V sredo bodo na začetku semedelske promenade nastopili mladi obalni kantavtorji Jakob Kobal, Lana Petrovic in Kim Babič (Llama’s friends). Četrtek bo CMK z rimami in beati napolnil Klemen Klemen. Festival bo zaključil BMX in skate session na Ukmarjevem trgu, kjer bosta za glasbeno ozadje poskrbela DJ-a: Čunfa (Koper) in Diesis (Trst).

V izjemnem bogatem spremljevalnem programu ne bo manjkalo ustvarjalnih vsebin. Med njimi naj omenimo grafitiranje semedelskega podhoda, poslikavo sten CMK-ja, Živo knjižnica, tekmovanje v video igrah, boljši sejem za mlade, risanje na prostem …